Още три американски регулаторни органи са започнали разследвания за това

...
Още три американски регулаторни органи са започнали разследвания за това
Коментари Харесай

Още регулаторни органи в САЩ се присъединяват към разследването за управление на богатството на Morgan Stanley

Още три американски регулаторни органи са почнали следствия за това по какъв начин подразделението за ръководство на благосъстоянието на Morgan Stanley се оправя с евентуално рискови клиенти, съгласно лице, осведомено с въпроса.

Бизнесът, който беше централен за растежа на банката през последните години, към този момент беше в полезрението на Федералния запас поради контрола върху прането на пари. Сега Комисията по скъпите бумаги и тържищата, Службата на контролера на валутата и Министерството на финансите също са включени, сподели лицето.

Регулаторите преглеждат равнището на изчерпателност на следствията, извършени от Morgan Stanley по отношение на източника на благосъстоянието на клиентите и тяхната финансова активност.

Morgan Stanley, OCC, SEC и Фед отхвърлиха коментар. Министерството на финансите не отговори неотложно на искане за коментар.

Акциите на Morgan Stanley, които се покачиха доста през последните години на фона на мощния напредък в подразделението за ръководство на благосъстоянието, паднаха с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР