Още след насрочването на извънредния конгрес на БФС за 25

...
Още след насрочването на извънредния конгрес на БФС за 25
Коментари Харесай

Скандално разкритие: От БФС провалят Конгреса, използвайки клубове

Още след насрочването на изключителния конгрес на БФС за 25 юни започнаха да излизат клюки, че от федерацията се пробват за създадат по този начин, че той още веднъж да бъде отсрочен. Вестник " Сега " даже се добра до доказателство, което демонстрира и по какъв начин тъкмо се действа, с цел да се реализира задачата.
От БФС провеждат събирания на представители на клубове по райони, като на тях се раздават заявления за попълване, с които се обявява искане за това да няма конгрес. Изданието прикачва и фотография, на която се вижда декларацията.
 Министър Ангелов прикани за отсрочване на Конгреса на БФС Министър Ангелов прикани за отсрочване на Конгреса на БФС
Българският футболен съюз осведоми за постъпило писмо от министъра на опазването на здравето проф. доктор Костадин Ангелов, съгласно което присъс...
Примерът е от " Областен съвет на БФС - Бургас ", а текстът гласи: " Долуподписаният... Представител на ФК... гр./с... Заявявам, че не искам да има ексклузивен конгрес на БФС през 2021 година ", като има и полета за автограф, дата и всичко общоприетоо.
Огромно усещане прави фактът, че даже не е предоставено право на избор дали да има, или не Конгрес на 25 юни, а непосредствено би трябвало да се попълни за отвод. Ако това се реализира, то би трябвало да се изчака постоянният конгрес, който ще се организира през февруари 2022 година.
Зад сходно искане стоят множеството членове на Изпълкома на БФС. Те имат две опорни точки - че ексклузивен конгрес не дава цялостен 4-годишен мандат на новоизбраното управление и че следователно ще се наложи още веднъж постоянен конгрес през февруари следващата година. А два конгреса щели да утежнят доста бюджета на БФС.
Още информация за скандалното разобличаване.
 Димитър Бербатов също влиза в борбата за президент на БФС Димитър Бербатов също влиза в борбата за президент на БФС
Рекордьорът по голове за националния тим на България Димитър Бербатов ще се включи в борбата за управническия пост в БФС, твърди &lsqu...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР