Още след като стана ясно, че Шакира и Жерар Пике

...
Още след като стана ясно, че Шакира и Жерар Пике
Коментари Харесай

Жерар Пике май замени Шакира с нова жена

Още откакто стана ясно, че Шакира и Жерар Пике се разделят, последваха слуховете в испанските таблоиди, че повода е невярност. Според испанския вестник El Periodico пък Шакира и Пике се пробват да останат другари в името на децата си, макар че връзките им са обтегнати.

А от последните фрагменти в обществените мрежи можем да съдим, че ще стават все по-обтегнати. Преди броени дни се появиха фотоси и видеа, на които се вижда как каталунският футболист прегръща и целува друга жена.

Видеото, на което Пике интимничи с новата си половинка, е снимано от испанската медия Socialite на фестивала Summerfest Cerdanya в Каталуния.

От изданието прецизират, че дамата се казва Клара Чиа Марти и работи за Пике в неговата компания Kosmos, в офиса за връзки с обществеността.

Източник разкрива пред The Sun: " Жерар и Клара се виждат от месеци. Тя е студентка, която в това време работи за него в офиса му, организирайки събития. Те пазят в загадка връзката си, само че всички към тях знаят какво се случва. Дори се наложи да изтрият профилите ѝ в обществените мрежи, с цел да не могат хората да открият нейни фотоси. Това кара приятелите му да мислят, че той в действителност има много съществени планове към нея. "

Шакира и Пике оповестиха края на 11-годишната си връзка през юни. Двамата имат двама сина - Милан на девет и Саша на седем.

Според изданието Шакира е " доста ядосана да види бащата на децата си с приятелката му на обществено място ". Твърди се, че двамата са имали контракт, съгласно който няма да се появяват обществено с сътрудниците си през първата година след раздялата. Ако в действителност е по този начин, по всичко проличава, че Пике е нарушил спорамузмението им. 

Междувременно Шакира беше заснета от папараци по време на разходка, до момента в който се наслаждаваше на скъпо време, прекарано с децата си. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР