Още сигнали за служителката, която краде обороти от работните си

...
Още сигнали за служителката, която краде обороти от работните си
Коментари Харесай

Нови жертви на жената, заподозряна за серия от кражби от магазини

Още сигнали за служителката, която краде обороти от работните си места. Вчера собственичка на магазин за алкохол и цигари описа в ефира на Нова телевизия, че Десислава Евгениева почнала работа при нея и на втория ден изчезнала с оборота от 3 000 лева

Оказва се, че въпросната жена е рецидивист в този тип обири. Преди няколко дни е обрала парите на нейна колежка. Тя почнала работа като хигиенист в ресторант за бързо хранене.

„ Трябваше да я обуча. През целия ден правеше всичко - беше прецизна и изпълнителна. Накрая на деня отиде до публичната тоалетна. След това въобще не се прибра в заведението. Когато си погледнах чантата, се оказа, че портфейла ми го няма. За шанс, нямах доста пари вътре”, описа Лиляна Топузова.

Евгениева стартира работа в ресторанта на 11-и. Два дни по-късно в магазина за алкохол и цигари. Екипът ни получи следващия сигнал за нейни жертви.

„ Изглежда естествена жена. Каза ни, че има две деца - близначета и че живее в „ Павлово”. Обясни, че мъжът ѝ работи като надзорник в затвора”, добави тя. Полицията към момента търси извършителката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР