Още сигнали за сериозни проблеми в тол-системата! Мариета Енчева, която

...
Още сигнали за сериозни проблеми в тол-системата! Мариета Енчева, която
Коментари Харесай

Опарена от скъпата електронна система: Кой ще ми върне парите за е-винетка - три пъти платих, а получих една-единствена?

Още сигнали за съществени проблеми в тол-системата! Мариета Енчева, която е имала незабавно пътешестване, заплаща три пъти и най-после получава една-единствена винетка на хартия. Тя се свърза с Флагман.бг, с цел да зададе въпроса си:

" Надявам се да получа съответен контракт по какъв начин да възстановя средствата от разплащателната ми сметка, които бяха изтеглени за пазаруване на ел. винетка. Понеже на 2 януари се постановяваше да пътувам рано сутринта, вечерта на 1 януари посетих бензиностанции в Добрич, с цел да си закупя ел.винетка. Всичко изглеждаше обикновено, само че единствено по този начин изглеждаше. Машината неведнъж изписваше неточност и отново още веднъж въвеждах всичко. Най-накрая получих книжен притежател на винетка и фиш за транзакция от дебитната ми карта. На идващия ден на банкомат желаех записка за последите 5 транзакции и видях, че съм платила годишната винетка 3 пъти. Кажете какво би трябвало да направя, с цел да ми бъдат възобновени парите ", пита Мариета.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР