Още си спомняме онова младо, симпатично и доста срамежливо момче,

...
Още си спомняме онова младо, симпатично и доста срамежливо момче,
Коментари Харесай

"69 ще правим всяка нощ... просто ми танцувай гола": Емрах с предложение, а фенките полудяха

Още си спомняме това младо, симпатично и много срамежливо момче, което ходеше на изявленията с баща си. Днес обаче е огромен мъж и това си проличава във всяко отношение.

След Емрах девойките тичат, дерат се и изпадат в нервност, когато го видят. На участията му е същинско меле, а той по този начин и не споделя сърцето си с някоя от дивите си последователки. Е, допустимо е да е дал някоя милувка, само че за любовните случки на Емрах се носят митове.

В Instagram Емрах показа много своеволен откъс, с който несъмнено разпали въображението на обезверените по него последователки: " Не ми се карай… просто ми танцувай гола! ". А посланието му е обвързвано с най-новата му креативна демонстрация (или напор, както някои биха се изразили).

Виж още: Калина Иванова по-искрена от всеки път: За здравето си, обичаното място и изневерите!

Преди дни той пусна ново парче, което носи заглавието " 69 ". Ясно е, че не става въпрос за рейс с този номер, а за секс позата, за която братчето на Фики пее, че ще прави цялостен нощ с лирическата героиня (или пък някоя фенка). Признаваме, че парчето звучи много съвременно и готино, само че си е микс сред поп и чалга. Ако не си падате по тази музика... пропуснете.

За кого обаче пее в новата си ария? Не е ясно, а е изцяло допустимо да няма съответен мотив за песента, само че постоянно изпълнителите са изживели текстовете си и са надълбоко предизвикани от събития в персоналния им живот. Таблоидите ту събират Емрах с оборотната Теди Александрова, ту ги разделят. Не е изключено Емрах да пее за нея, само че може и да има нова мацка в живота му.

В последните седмици името на Емрах бе обвързвано повече с обвинявания в експанзия, а не в любовни случки. За историята разбрахме от известния ловджия на подписи и селфита Веселин Любенов, който се оплака в профила си във Фейсбук, че Емрах го е заплашвал с пердах, в случай че не махне обща фотография, на която не се харесал. 

Виж още: Изненада! Борислав от " Игри на волята " показа прелестна вест точно на Нова година

" Жалко, че брат му е толкоз непретенциозен, печен, добър и оправдателен. Тоя не е в никакъв случай! Ще вървя и с него да се фотографирам на драго сърце и кеф и след това ще ме заплашва: ще те пребия и така нататък Чак ми написа на персонално известие, и то освен на мен и на други фенчета: Свали тази фотография. Не се одобрявам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната фотография косата, на другата ръката, че не му е мускулеста ", описа Веселин. Малко по-късно Емрах показа на стори в Instagram, че обича същинските си почитатели, само че не отхвърли да е отправял закани към Веселин.

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/    

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР