Още шестима души, живеещи в приюта - четири деца и

...
Още шестима души, живеещи в приюта - четири деца и
Коментари Харесай

Бдение за 5-годишно момче мигрант, починало в приюта в Чикаго

Още шестима души, живеещи в приюта - четири деца и двама възрастни - бяха приети в болница тази седмица, сподели представителят на пожарната в Чикаго Лари Лангфорд.

Всички са живели в същия подслон като Мартинез, чието семейство дойде в Чикаго на 30 ноември. Причината за гибелта към момента не е изяснена в сряда, съгласно медицинските записи на окръг Кук.

„ Това беше гибел, която можеше да се предотврати. Това също беше предсказуема гибел “, сподели общественият служащ Брит Ходждън, който приказва на бдението. „ Хората са тук. Те са наши братя и сестри. Те заслужават да бъдат в сигурност и да бъдат обгрижвани и да живеят в човешки условия. "

Майки мигранти плачеха на бдението. Едно малко дете мигрант пристигна да сложи свещ на мястото и не спря да плаче, казвайки липсваше й приятелят й.

Докато градските управляващи отхвърлиха във вторник концепцията за огнище в приюта, в други приюти имаше клъстери от заболявания, където хората спят на креватчета близо един до различен, в това число варицела и б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР