Още шестима членове на Националния съвет на БСП се присъединиха

...
Още шестима членове на Националния съвет на БСП се присъединиха
Коментари Харесай

Още 6 от НС на БСП се присъединиха към позицията Да спасим БСП и социалистическата идея!

Още шестима членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия се причислиха към позицията на 49-те " Да спасим Българска социалистическа партия и социалистическата концепция! ".

Сред тях са и двама кметове - Донка Михайлова на Троян и Йордан Младенов - на Пещера, оповестяват от БСП-София. Освен тях през днешния ден позицията поддържаха още Светла Бъчварова от Търговище и Росен Миланов, Диана Ласонина и Добрин Данев от Русе.

Така броят на членовете на Националния съвет, които поддържат позицията, към този момент е 55.

" Трябва да кажем: НЕ на политиката, която компрометира социалистическата концепция и унищожава престижа на Партията! Категорично да се противопоставим на опитите за трети противоуставен мандат на Корнелия Нинова! Само с ново управление на Българска социалистическа партия и с дейните старания на общинските организации ще осъществим виновната политическа цел – опазване на социалистическата концепция и единство на лявото политическо пространство в България! Предстоят ни избори - Европейски, а може би и за Народно заседание, които са последният късмет за Българска социалистическа партия да покаже, че е алтернативата на пагубната политика на ръководещата " сглобка "! Време е за избавяне на Българска социалистическа партия! ", заявяват 55-те членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия в позицията си.

 

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР