Още сега от служебния кабинет да обявят търг за 10-годишни

...
Още сега от служебния кабинет да обявят търг за 10-годишни
Коментари Харесай

Политическите ни опоненти да спрат да лъжат и да търсят оправдания, губим по 20 млн. на ден

Още в този момент от служебния кабинет да разгласят търг за 10-годишни доставки на полутечен газ, сподели още водачът на ГЕРБ след среща на Изпълнителното бюро на партията
" Писмата на Булгаргаз " демонстрират цялостен неуспех.  По време на нашето държавно управление България стана най-голямата газопреносна страна на Балканите. Факт е, че от „ Газпром „ и от „ Лукойл ” българите губят по 20 млн. лева дневно ". Това съобщи Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

  " Аз не съм човек, който по време на рецесия търси опрощение. Обръщам се към нашите политически съперници да спрат да лъжат и да търсят оправдания. Пълен неуспех са и всичките им ходения в Баку -  контрактувани са на 180 евроцена, ние го договорихме на 30 евроцена. Когато започнахме да вършим „ Александруполис “ на гола поляна, ние купихме 20% и резервирахме потенциал. Ние проектирахме, финансирахме, и построихме тъкмо толкоз, колкото Кирил Петков върви да върти крана ", добави той.

Той прикани в новото Народно събрание да се внесе 100% диверсификация и самостоятелност от " Газпром ". Според него това ще стане с търг за 10-годишни доставки на полутечен газ, с цел да има повече предвидимост и резистентност на цените.

„ Затова аз декларативно се обръщам към сътрудниците от другите партии - всеки, който е подготвен да подпише първите документи за диверсификация, става наш съдружник. Предлагаме да бъде признат първи закон за 100% за диверсификация на газ от " Газпром ", като доставките са за над 10 години.  

Втори закон - таван върху цените на горивата от 2,70 лева Да спрем грабежа на хората.

Трето, втората част на ескадрилата Ф-16. Ние или ще модернизираме Военновъздушни сили с най-хубавите самолети, или нещо мислят друго да вършат.

Четвърто-  100% диверсификации на съветското нуклеарно гориво.

Пето-  Да спрат да  издевателствата с цената на тока.

Шесто- Съдебна промяна. От непосредствено излъченото предаване по Дарик радио, разбрахме, че правосъдната промяна за тях е тип бухалка. Ние сме подготвени на диалози по тази тематика, в случай че решат да вършат същинска правосъдна промяна ”, съобщи Борисов.

Делян Добрев бе безапелационен, че държавното управление работи за Газпром и Лукойл ".

" Газът е с 30% по-скъп, което прави 10 млн. лева дневно. Руските медиатори, съветския газ, съветския нефт със 7 милиарда лева повече. В пъти повече плащаме на Русия поради тези евроатлантици ", сподели той. 

" Петков сподели, че ние години наред сме обслужвали ползите на " Газпром ". Интерконекторите с Гърция е дело на нашето държавно управление. Защо година и нещо той не е приключен. Кой работи за ползите на " Газпром "? Защото с изключение на на него, плащаме и на съветските медиатори. И тук въпросът е дали не става дума и за корупция ", попита  Томислав Дончев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР