Още със старта на Биг Брадър“, въпросът дали изобщо е

...
Още със старта на Биг Брадър“, въпросът дали изобщо е
Коментари Харесай

Зрителите изригнаха срещу продуцентът на „Биг Брадър“ Краси Ванков

Още със старта на „ Биг Брадър “, въпросът дали въобще е имало кастинг за риалити формата стартира да набира все по-голяма скорост в обществените мрежи. Мнозина акцентират, че не са виждали реклама за кастинг, каквато имаше в предходните сезони, а единствено такава, рекламираща новия сезон. След като във вторник вечерта в Къщата влезе Радостин, прочут на феновете на Нова тв от различен формат, още веднъж продуциран от Краси Ванков, съмненията напълно се задълбочиха. Анджела и Веселка, също се оказаха добре познати лица от различен формат.

 

„ Аз съм Радостин, на 49 година, от София. По специалност съм готвач, изучавам в Минно-геоложкия университет, компетентност „ Подземно строителство “, показа предприемачът, който има малко заведение. Феновете на риалити сериала „ София-ден и нощ “ обаче към този момент го познават като Христо. В поредицата на продуцента Краси Ванков, която се излъчваше от 2015 до 2019 година, предприемачът дори бе със същата прическа.

Във вторник се видя, че е запазил и брадата си. Героят му Христо в сериала на Ванков е татко на Кети, другар на Боби и наемодател на квартирата след заминаването му. През 90-те години избавил живота на Боби след злополука, в която умира брачната половинка му и майка на Кети, Христо лежал в испански арест, откакто намерили опиати в камиона му, след това бил оправдан. Работи като таксиметров водач и пицар и мечтае да открие лична пекарна.

 

Последното Радостин ненапълно е пренесъл от сериала в действителния живот, тъй като има дребен ресторант, от който се устоя. Това показа той на влизане в „ Биг Брадър “. Участието му в риалитито напълно предстоящо бе обвързано с това в „ София – денонощно “ и познанството му с продуцента Краси Ванков.

 

„ Колко тежък кастинг да е имало за „ Биг Брадър “, откакто измежду участниците има подобен от друга продукция на Ванков? “, питат фенове. Някои позволиха, че май са гледали Радостин и в „ Помощ 112 “, отново риалити на същия продуцент, което се излъчваше преди време по Би Ти Ви. Появиха се и смешки, дали няма да вкарат в Къщата на „ Биг Брадър “ и участник от „ Съдби на кръстопът “ – различен сполучлив план на Краси Ванков.

 

Засега други познати лица от формати, осъществени от Ванков, няма, само че пък се появиха две дами добре известни от миналогодишния сезон на онлайн риалитито „ Къщата на инфлуенсърите “. Анджела и Веселка към този момент са известни измежду феновете на поредицата. Може би е съвпадане или пък са съумели да надвият конкуренцията на кастинга за „ Биг Брадър “? Веселка, която е „ плюс сайз " модел, изясни във визитката си за „ Къщата на инфлуенсърите “, че в случай че би трябвало да избере друга кариера, ще е тази на служител на реда, тъй като „ харесва мъже и дами в униформи “.

 

Сред главните правила, които би наложила в своя свят на инстаграм, е „ хората да не си снимат храната, по-добре да я ядат “. Веселка посочи още, че би направила обществена мрежа за запознанства от любовен темперамент, само че единствено за хора с наднормено тегло. „ Веднъж минеш ли ми границата, става ужасно “, предизвести Веселка за отношението си към тези, които биха се осмелили да приказват „ зад тила й “. Тя се показа като студентка в Нов български университет, компетентност „ Мода и маркетинг “.

„ Мъжко внимание към мен има несъмнено, макар че доста малко си го признават. Разбирам се повече с дами, с мъжете обичам да кокетирам “, показа Веселка.

 

С Анджела се познават още преди да влязат във втория сезон на „ Къщата на инфлуенсърите “. Това се видя при старта на присъединяване им в онлайн риалитито. В него Анджела бе показана като една от най-известните български модели в онлайн платформата за еротични фотоси „ Онли фенс “,от Варна е и има вяра, че парите въртят света “.

 

Провокативната брюнетка с доста татуси се похвали, че се е случвало да изкара чисто 9000 лв. на месец от „ Онли фенс “. Имала доста обожатели, само че тя не проявявала интерес към мъжкия пол особено “.

Това е забавно, тъй като на влизане в „ Биг Брадър “ се сътвори усещането, че е бисексуална.

 

„ Хората имат значителен интерес към закупуване на моето долни дрехи и аз даже в „ Онли фенс “ съм измислила скица, с която си продавам бельото непрекъснато. Цената на един чифт мое долни дрехи няма да разясня тук... Не стига че спестявам от прахуляк за пране и омекотител, ами и продавам гащи и изкарвам пари “, изясни Анджела. Добавя, че не обичала да излиза. Играела у дома на плейстейшън и на стълб.

 

 

„ Уча се безспорна всичко самичка да върша, показа младата дама и добави, че обожавала да готви. Като дребна се занимавала професионално с волейбол. „ Даже бях в олимпийското звено в София, само че заради фамилни проблеми, проблеми с моята дисциплинираност, се наложи да спра с волейбола. Налагало се е да върша много неприятни неща.

Когато ми се е налагало да пребивавам, да си заплащам сметки, храна и така нататък, аз съм нямала от кое място да намеря пари. И се е налагало да върша грабежи, да извършвам кражба коли “, показа Анджела и добави, че си понесла следствията. Прибрали я в детска педагогическа стая за няколко месеца. Освен в „ Онли фенс “, Анджела е впечатлявала и на състезанието „ Мис мокра фланелка “, който спечелила през 2022 година

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР