Още със стъпването си на сцената на Звездите в нас“

...
Още със стъпването си на сцената на Звездите в нас“
Коментари Харесай

Като две капки вода: коя е българската Селин Дион?

Още със стъпването си на сцената на „ Звездите в нас “ един тим просто наелектризира журито и публиката с невероятното си преобразяване в една от най-талантливите изпълнителки на нашето време. Това са Пламена, Милена и Никола, които влязоха в обувките на Селин Дион и отвяха всички с осъществяването си на “Power of Love ”!

Тази неделя надареното трио още веднъж изправи на крайници залата на „ Звездите в нас “, този път с песента “My Heart Will Go On ” от кино лентата „ Титаник “.

Дони призна, че е имал терзания дали триото ще успее да надгради първото си осъществяване , само че в последна сметка тимът не просто сподели още доста качества и умения на сцената, само че и реализира невероятна реплика на Селин Дион - вокално и образно.
                             

Софи Маринова беше толкоз откровена в реакцията си , че непосредствено призна, че тимът на Селин Дион е нейният любимец в шоуто!

Ако тим „ Селин Дион “ е и вашият любимец, не пропускайте да го подкрепите, като се регистрирате в и всяка седмица може да спечелите страхотни награди, обезпечени от Betano!

Колкото и да са надарени тримата реализатори в тима, един от тях направи доста мощно усещане на журито и с двете си появи на сцената. Това е 36-годишната Милена Иванова от град Лом, която е певица и музикален възпитател и признава с наслада, че работи тъкмо това, което обича. Музиката е на всички места към нея и Милена има огромно музикално семейство!

„ Чувството да бъда на тази сцена беше неописуемо и надвиши всичките ми упования “, призна тя след първото си осъществяване на сцената на „ Звездите в нас “.

 Звездите в нас NOVA

Още тогава цялото жури скочи на крайници и изумя от невероятната аналогия сред Милена и канадската звезда!

„ Милена, ти си съвършената реплика - ти и образно приличаш на нея, и се държиш като нея, ти… разруши ме! “, възкликна тогава Виктор Калев.

Тази неделя Милена още веднъж се превъплъти безупречно и накара аудитория и жури да настръхне от неспокойствие.

„ Ти се сля! “, възкликна разчувствуван Дони за имитацията на Милена , сравнявайки осъществяването ѝ с достижения в киното като това на Марион Котияр в ролята на Едит Пиаф и Вал Килмър като вокалиста на The Doors Джим Морисън.
                             

Тази неделя напред към полуфиналите продължиха тимовете „ Селин Дион “, „ Елтън Джон “, „ Бруно Марс “, „ Лили Иванова “ и „ Веселин Маринов “. По думите на журито всички тези участници бяха съумели да покажат още нещо на под прожекторите, да доусъвършенстват театралното си държание и певческия си гений и да надградят имитацията на идолите си. Петнадесетте реализатори ще се изправят още веднъж едни против други в първия полуфинал , в края на който всеки от тимовете ще изпрати на финала по един собствен представител, определен още веднъж от публиката.

Кой ще е вторият тим, който ще се завърне в музикалната конкуренция? Кои пет тима ще изпрати публиката на полуфинал? Кои песни ще чуем от тимовете на сцената? Как ще оцени журито осъществяванията? - Зрителите на NOVA ще схванат идната неделя от 20:00 по NOVA.

Не пропускайте да подкрепите обичания си тим, като се регистрирате в и всяка седмица може да спечелите страхотни награди, обезпечени от Betano!
                             

Гледайте „ Звездите в нас “ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във  и .

В сайта на  може да откриете още доста забавни изявленията и видеа зад кулисите на шоуто, а в  да наваксате, в случай че пропуснете епизод!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР