Още със самото си излизане, Toyota Yaris GR предизвика адски

...
Още със самото си излизане, Toyota Yaris GR предизвика адски
Коментари Харесай

Toyota Yaris GR показа защо е толкова харесвана на сняг

Още със самото си излизане, Toyota Yaris GR провокира пъклен доста реакции в автомобилната общност. Повечето от тях бяха позитивни, оценявайки качествата на дребния състезателен автомобил, само че се следиха и негативни, твърдящи че Yaris GR е просто прехвален.

Компактният спортен автомобил, приспособен за пътя разполага с 1.6-литров бензинов мотор с 261 конски сили и 360 нютон метра пиков миг. Задвижването е на четирите колела, а скоростната кутия е механична с 6 предавки. Ускорението до 100км/ч. лишава 5.5 секунди от място, а оптималната скорост е 230км/ч.

Макар да не сме почитатели на такива изяви по пътища или паркинги, изключително когато в близост има и други хора, то във видеото под този текст може да видите за какво Yaris GR е толкоз харесвана. Макар, клипът да е по-къс и от 2 минути, той демонстрира по какъв начин се оправя Toyota-та на планински път със завои, както и с градско шофиране. Вижда се, че системите на колата са изключени, само че 4х4 задвижването и снега са задоволителни условия за зимна веселба. Вижте видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР