Още с представянето си Tesla Cybertruck предизвика всеобщи вълнения сред

...
Още с представянето си Tesla Cybertruck предизвика всеобщи вълнения сред
Коментари Харесай

Ще видим ли изобщо Tesla Cybertruck

Още с представянето си Tesla Cybertruck провокира всеобщи безредици измежду автомобилните запалянковци по света, само че над две години по-късно към момента не знаем съвсем нищо за него.

Големият въпрос е по кое време машината ще влезе в произвеждане и надлежно по кое време ще доближи първите си притежатели. 

Детайлите към появяването му стават все по-неясни, като припомняме, че през октомври Tesla махна от уеб страницата си цялата съвсем информация, обвързвана с цената и спецификациите на пикапа.

Все отново бе непокътнат един много значим подробност, а точно, че производството на Cybertruck ще стартира през актуалната 2022 г. 

Ако в този момент отидем на уеб страницата обаче, ще забележим, че 2022 година е отстранена като период за старта на производството и там към този момент няма никакви знаци за това по кое време бихме могли да чакаме появяването на пикапа. 

По данни на Mashable информацията е изменена малко преди Коледа, като нито Илон Мъск, нито Тesla, са споделяли нещо по тематиката от много месеци насам.

Запитвания към Тesla по тематиката надали ще бъдат отразени, защото компанията към този момент не разполага с самостоятелен екип за връзка с обществеността.

Изглежда ще би трябвало да изчакаме тя или шефът й по лично убеждение да споделят за проектите си към Cybertruck в идните месеци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР