Още с появата си преди три години, магазинът на Epic

...
Още с появата си преди три години, магазинът на Epic
Коментари Харесай

A Plague Tale: Innocence ще е следващата безплатна игра в магазина на Epic Games

Още с появяването си преди три години, магазинът на Epic Games пристигна с упоритостта да открадне дял от господаря на цифрова дистрибуция на PC игри Steam. Един от акцентите в тяхната тактика се явяваше предлагането на безвъзмездни игри на всеки записал се. И не става дума само за дребни инди игри. И една от идващите заглавия тук ще е такова: A Plague Tale: Innocence на Asobo Studio.

В момента магазинът предлага Train Sim World 2 и Mothergunship. Това ще се промени идната седмица, когато от пети август до 12-ти те ще бъдат сменени от Speed Brawl и A Plague Tale: Innocence.

Играта на френското студио Asobo ви среща с дребните Амисия и Хюго, брат и сестра, изправени пред една враждебна действителност посред вилнеещата чумна зараза, преследващите ги копои на Инквизицията и пълчища ужасни плъхове, които са осеяли улиците на Париж. Играта излезе през май 2019 и за малко повече от година се в над един милион копия. Отличните мнения и доста награди подсказваха, че A Plague Tale: Innocence ще има продължение, което беше и обявено по-рано това лято:, което ще продължи историята на основните герои.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР