Още с появата си Huawei nova 10 Pro си спечели

...
Още с появата си Huawei nova 10 Pro си спечели
Коментари Харесай

Huawei nova 10 Pro: Селфи камера като никоя досега

Още с появяването си Huawei nova 10 Pro си завоюва име като “най-добрия телефон за селфита ”. Серията nova е насочена към младите и техните потребности, като в това време компанията прави голям брой проучвания по въпроса какво желаят представителите на така наречен next gen.

Ако съдим по развиването на Nova 10 Pro, то златното сечение се намира сред страните на триъгълника цена - продуктивност - атрактивен външен тип. Или както споделя от компанията във връзка с последно - “beauty comes first ”.

 Nova 10 Pro наподобява много изменена по отношение на предшественика си Nova 9, като резервира оня характерен дух на грациозност, който идва от тънкото тяло на телефона (6,88 мм.).

Този път обаче осъществяването на системата на задната камера е напряко ювелирно и носи чувството за по-висок клас артикул.

Около главния датчик от тройната камера има златен кръг. Цялата система е много издадена като и трите датчика са сложени на златиста стъклена поставка с надписи. Всичко това е отиграно до степен да се трансформира дизайнерски 3D резултат.

 Huawei nova 10 Pro

Още един плюс към естетиката на Nova 10 Pro е, че гърбът е непрозрачен с приятна грапава текстура, по която не се лепят отпечатъци, само че става приятна игра със светлината в двуцветни нюанси. Цветът на фотографията се назовава Starry Silver.

Онова обаче, което прави Nova 10 Pro неповторим за момента на пазара телефон, не е 50 мегапикселовата камера на гърба, а системата на предната камера.

Досега нормално всички ревюта на телефони поставят акцент върху главната камера. В случая мощното конкурентно преимущество на Nova 10 Pro е предната камера.

Nova 10 Pro има двойна предна камера: единият ѝ обектив е 60 MP ултраширока камера, а другият 8-мегапикселова портретна камера.

Това значи, че можете да вършиме селфи в три бързи авансово заложени режими на работа.

Това е първата предна камера с незабавен автофокус - Instant AF с Quad Phased Detection (QPD). Разликата с елементарен обектив с автофокус е, че той е с 30% по-бърз и усъвършенства разграничителната дарба на широкоъгълни изображения.

Тоест, вкарате доста повече хора във вашето селфи, в случай че си служите с първият режим на снимане, който достигате през режим W (широкоъгълен), нарастването е (0,7).

 Селфи с Huawei Nova 10 Pro

Вторият, който по дифолт е заложен, е общоприетият (1х), а третият е така наречен Portrait Close-up, при който още веднъж посредством потреблението на автофокус върху главния обект портретите в непосредствен проект към този момент реализират 150% нарастване в резолюцията.

 Селфи с Huawei Nova 10 Pro

Предната 8-мегапикселова портретна камера за непосредствен проект с изключение на 2х оптично нарастване има и до 5х цифрово нарастване - второ го постигате посредством ръчен zoom-in и ми наподобява изключително уместно, в случай че ще практикувате телемедицина.

С nova 10 Pro Huawei дават огромна поръчка да са инструмент за всички тези, които обичат да вършат влогове, да предават онлайн, да си вършат селфита.

Ако решите да снимате видео с предната камера този незабавен автофокус ви оказва помощ, без да се постанова спомагателна интервенция, да показвате по едно и също време и хора и обекти, като можете да ги приближавате до 14 см. За хората целесъобразната отдалеченост е 40-50 см.

Благодарение на изкуствения разсъдък на телефона, в режим " потрет " постигате положително размазване на фона. Имате няколко beаuty режима - достигате ги посредством икона вляво на екрана, както и подготвени резултати, които имитират игра със светлината, които можете да ползвате от виртуален бутон вдясно.

Основната камера, тази на гърба на телефoна представялва система от три датчика - 50MP RYYB, ултраширокоъгълна камера с 8MP и датчик за дълбочина с 2MP резолюция.

Справя се добре и при не изключително качествено осветяване.

Nova 10 Pro работи с чипсет Snapdragon 778G, има 8GB RAM и 256GB вътрешна памет. Екранът е OLED панел с резолюция 1200x2652 пиксела и периодичност на освежаване до 120Hz. С други думи ива всичко, което ви би трябвало.

 Huawei nova Pro 10

Въпреки че Huawei нямат достъп до услугите на Гугъл, от компанията споделят че всичко, което ви би трябвало ще намерите или в AppGallery, или в другите други възможности достъпи, в влагат от години. За някои от тях може и да ви се наложи да отделите повече време или да изгледате едно-две видеа в Youtube, само че сигурно ще стигнете до резултат.

В кутията на Nova 10 Pro освен че има зарядно само че и то е 100 W. Ако ползвате така наречен Turbo Charging Mode (натискате и задържате дълготрайно екрана) зареждате 4500 mAh батерия за към половин час. Пак в кутията намирате и транспарантен калъф, в случай че решите да защитете устройството.

Гласовият помощник на Nova 10 Pro се споделя Celia и в случай че обичате да издавате команди, можете да ѝ наредите всякакви неща.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР