Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн

...
Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн
Коментари Харесай

Бела е на кръстопът в „Следвай ме“

Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн сериала, ще станем очевидци на непредвидени събития. Доскорошната съперничка на Бела – София,  мистериозно изчезва без да предизвести своите другари, а появяването на влогърката Изабела Георгиева и връзката ѝ с Ники, разсънват любознание в цялото учебно заведение.

Как ще се отрази това на Бела и ще се сприятели ли с новата си съквартирантка Марти? Предстои да разберете в пилотния епизод на уеб сериала.

След появяването на новата половинка на Ники, Бела (в ролята Христина Христова – Тита), се усеща тъжна и изоставена. Изабела (Михаела Павлова), е известна влогърка и новото гадже на досегашния й обичан Ники. Никой обаче не подозира, че двамата се познават от деца и че връзката им не е това, което наподобява. Водена от ревнивост и конкурентен дух, Бела е подготвена да стартира война за сърцето на Ники. Ще може ли Ники да елементарни измяната на Бела или ще продължи ли да бъде апатичен към нея, разберете първо във.
 Бела NOVA
Влогърката Изабела е освен зложелател номер едно в очите на Бела, само че и новата ученичка в класа на Алекс. Тяхното запознанство се развива ненадейно добре. Дали това не е началото на едно ново другарство? Отговорът се крие в пилотния епизод на новия сезон на уеб сериала „ Следвай ме “.

След като Жана се изнася от квартирата, която дели с Бела, на нейно място се настанява Марти (Кристиана Асенова). Марти е положително младо момиче, чиято съкровена фантазия е да стане актриса. Ще одобри ли Бела в сърцето си младата изгряваща звезда?

Кой е най-разочарован от мистериозното изгубване на София? Ще се осмели ли Бела да заприказва Ники и какъв брой са откровени връзките му с Изабела? Отговорът на тези въпроси ще откриете в пилотния епизод на уеб сериала.

Може да следите всеки понеделник и четвъртък във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР