Още с първите си думи Мария Габриел поиска извинение от

...
Още с първите си думи Мария Габриел поиска извинение от
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg Борисов: Много трудно е да накарам ГЕРБ да се върне назад

Още с първите си думи Мария Габриел изиска опрощение от досегашните сътрудници, като акцентира, че до момента не си е разрешила да употребява обиди.

" Когато употребяват такива прилагателни, каквито направиха те нощес, показваш едно същинско лице. И дадените от през вчерашния ден заявления за отвод са в нарушаване на сделката ни, че тези кабинети ще работят в единодушие за 18 месеца ", включи се в брифинга и водачът на партията Бойко Борисов.

" Ние преценихме, че в случай че желаеме да има държавно управление, би трябвало да изработим подобен преговорен екип, с цел да може да се доближи до държавно управление ", сподели Борисов. И изясни, че по рокадите в кабинета е разговарял още преди месец. Борисов напомни, че даже са били подготвени да се ротират единствено с министър председател и вицепремиер.

" Колегите от ПП-ДБ споделиха " не, нас министрите не ни интересуват "., съобщи Борисов. И разкри по кое не са се договорили - за период на промяна в службите и за откриване на следствената загадка. " Аз настоявам, че те сега са извънредно добре интегрирани, настоявам го, с нашите интернационалните сътрудници ", сподели Борисов за службите. И съобщи, че е предизвестил Атанас Атанасов, че в случай че това е препъникамъкът, той финален ще се съгласи.  

" Единственият спор беше за министър Тагарев ", сподели още Борисов. " Аз не мога като тях да зачерта тези 9 месеца, не мога с хора, с които съм изкарал хиляди часове дружно, не мога да си разреша прилагателни. Как господин Василев му се отрони това от устата да каже, когато той, даже когато ме нямаше, стоеше в кабинета, с цел да направи бюджета. И на всички места споделих " благодаря на господин Василев. Снощи разбираме, че не желаят. Много мъчно е към този момент да накарам партията да се върне обратно. Този преговорен екип беше изработен, с цел да се случат нещата, а не да ги неодобряват ", съобщи водачът на ГЕРБ.

От ПП-ДБ упрекнаха, че не е търсено единодушието на техните кандидат-министри и даже оповестиха това деяние на Габриел за противоконституционно. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР