Още с първите кадри, които Mundfish показаха от Atomic Heart,

...
Още с първите кадри, които Mundfish показаха от Atomic Heart,
Коментари Харесай

Работата по Atomic Heart е завършена

Още с първите фрагменти, които Mundfish демонстрираха от Atomic Heart, мнозина към този момент знаеха – това ще е нещо особено. От тогава обаче изтече много вода, а хората от студиото мълчаха. Играта към този момент трябваше да е излязла и дългото безмълвие от страна на Mundfish породи разумно и: по какъв начин работата по играта е спряна, а Atomic Heart няма изобщо да се появи и такива неща. Но единствено тази година, в Интернет се появиха две нови видеа към играта и това даде мотив за очаквания. Които ще се оправдаят.

Разработчик от Mundfish се появи в онлайн пространството, с цел да показа, че работата по PC версията на Atomic Heart е завършена и студиото измества фокуса си над конзолните издания на заглавието. Освен това, играта ще участва на Е3 2021. Новината популяризира разработчик от Mundfish с псевдонима Zace в формалния Discord сървър на играта, за което предава. Играта се създава за предходното и новото конзолно генерации, както и за PC.

По време на обръщението си, Zace насочва специфична молба към геймърите да проявят самообладание към Mundfish в идващите месеци, като маркетинг акцията по разпространение на Atomic Heart щяла да стартира скоро. Той показва нов скрийншот и декларира, че играта ще участва с нов филмов откъс на Е3 2021.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР