Още с анонса и първите кадри, които Mundfish показаха от

...
Още с анонса и първите кадри, които Mundfish показаха от
Коментари Харесай

Mundfish настояват, че Atomic Heart не е реплика на Bioshock или DOOM

Още с анонса и първите фрагменти, които Mundfish демонстрираха от Atomic Heart се появи определението „ съветския Bioshock “, започнаха и други съпоставения. И това до известна степен има своята логичност. Особено на фона на безмозъчни спортни FPS шутъри, каквито през днешния ден има с купища и copy-paste културата от дълго време размени ози тласък за автентичност прочут преди. Но Atomic Heart не се пробва да е имитация на нещо познато, а независимо и неповторимо прекарване. Това акцентира в диалога си с Wccftech създателят на Mundfish Роберт Багратуни.

„ Не, не считам, че сравненията тук са точни. Макар и играта ни да прави в действителност известни паралели с велики игри, като DOOM, Wolfenstein и Bioshock, ние искахме да създадем Atomic Heart, като игра, която е неповторима и свежа “, разяснява Багратуни. „ Ако би трябвало да се вършат съпоставения, то тогава нашата игра, сходно на Bioshock, предлага същото всепоглъщащо чувство, опцията за съчетание на разнообразни оръжия и тези специфични качества на героя за разлика от други игри. Но без подозрение, в последна сметка играта ни ще остави играчите с едни напълно разнообразни усеща и те ще схванат, че Atomic Heart изпъква измежду останалите със комбинацията си от завладяващи истории, безмилостни борби и удивителни сегменти с предизвикателни загадки “.

Atomic Heart излиза при започване на идната седмица – на 21.02 – за сегашното и предходно конзолно потомство, както и за лични компютри. По-долу може да видите и цялостните систематични условия за PC версията на играта:

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР