Още причини, заради които си струва да побързате към шоурума,

...
Още причини, заради които си струва да побързате към шоурума,
Коментари Харесай

„Каза Декор“ Бургас стартира промоция на кухни „Диалог“ – лидер в производството вече 20 години

Още аргументи, поради които си коства да побързате към шоурума, са грандиозните понижения на две от ревю там кухни

Ценителите на изискания интериор от дълго време знаят, че на втория етаж в мол Плаза могат да открият истински и функционални мебели и аксесоари. е и бургаският дом на висококачествените кухни „ Диалог “ – потвърден бранд, предлагащ към този момент 20 години сложно решение за Вашата кухня, което включва произвеждане, доставка и монтаж на красиви и първокласни произведения за семейството.

В просторната open space зала на магазина са показани четири от хитовите модели на марката. Освен, с цел да се уверите в изтънчеността на дизайна и качеството на материалите, има и още аргументи тази седмица да се разноските до „ Каза Декор “– промоционалните предложения на кухни „ Диалог “, а те са много примамливи.

От 1-ви ноември до края на годината при поръчка на получавате 5% от цената ѝ в дарове – механизми, осветяване, разделител за принадлежности, панер за боклуци и други функционални добавки към вашата кухня, изцяло БЕЗПЛАТНО!

Още аргументи, поради които си коства да побързате към шоурума, са грандиозните понижения на две от ревю там кухни. Моделите MASSIMA  и TIZIANA GOLD и уредите към тях са с голяма отстъпка от формалната цена!
 Ще се влюбите в Massima. Врати от дъб с автентичен дизайн, дискретна ръкохватка в елегантана рамка, с цвят на ароматно топло бренди. Финиш, който издига в фетиш хубостта на дървото. Корпусът е направен от повърхност от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5 мм с полиуретаново лепило. Плотът е с HPL покритие с дебелина 40 мм. Вграденото осветяване е със датчик за придвижване, а функционалните механизми са сбъдната фантазия за всяка домакиня  Тази красива кухня с присъща неподражаема линия, личен изтънчен жанр и меки заоблени форми е наслада за очите
Освен тези две прелестни интериорни попадения в шурума можете да разгледате и моделите и, които не отстъпват по хубост и функционалност на промоционалните оферти.
 кухня AMBRA  кухня ELGIA
Разбира се, с цел да се обзаведете с понижените модели, които са проектирани и направени за магазина на „ Каза Декор “, е належащо Вашата кухня да дава отговор с акуратност на параметрите им. Това е предложение за късметлии!

Късметът ще споходи и тези, които поръчат своя размер и модел кухня тук до края на годината, тъй като единствено след 45 календарни дни, тя ще бъде инсталирана в дома им.

 „ Когато вършим планове за кухни „ Диалог “ тук в „ Каза Декор “ съобразяваме всеки подробност. Един от най-важните детайли при проектирането е това да имаме безусловно точни размери, както на стените, по този начин и на всички ъгли в жилището. Посещението на експерт, който да мери всеки ъгъл и неговия градус, е извънредно значимо. В днешното строителство, постоянно стените нямат равни и гладки размери. Фабрика „ Диалог “ изисква тази акуратност, с цел да бъде сбъднат лек и първокласен монтаж. С внимание към детайла, от фабрика „ Диалог “, подсигуряват за качеството и предлага кухни за цялостен живот! “, разясняват от „ Каза Декор “.

 „ Промоцията на „ Диалог “ е извънредно добре премислена и носи на клиентите ни доста изгоди. Подаръкът – 5% от цената на поръчката,  освобождава средства за няколко механизма и органайзера или вградено осветяване. По този метод, без оскъпяване на кухнята, потребителите получават спомагателни екстри за стотици левове “, допълват от Каза Декор.

Ето и част от модерните механизми, с които можете да се обзаведете при поръчка на нова кухня от „ Диалог “:
 Чекмеджета с вградена железна система за гладко прибиране и синхронизирано водене при оптималната натовареност LEGRABOX. Наполовина по-тънки стени и разделители AMBIA-LINE и Blum, предопределени за модули от 300 мм до 900 мм
 
 Тези механизми са с ненадмината функционалност. Само хората, които не са имали ъглов долап вкъщи, не знаят какъв брой комфорт и ред внася системата „ бъбрек “
 
 Обикновено ъгловата зона се приема за най-неудобната в кухнята. За да бъде оптимално усвоено модулното пространство кухни „ Диалог оферират и системата Magic Corner
 
 Чекмеджета с открит вътрешен ред са дребните удоволствия, носещи ред и спомагателен комфорт. Те са направени от система с железни страници и вградени водачи с гладко затваряне BLUMOTION. С оптимален вътрешен размер и PVC разделители   Осветлението е детайл, от който не трябва да се лишавате. Съвременните решения за осветяване на „ Диалог “ са страхотни. Светещи панели, вградени в дъното на шкафа или борда, които осветяват съвършено по едно и също време работния плот, стенния панел и вътрешния размер, изразходват малко сила и не уморяват очите
 
 Система за елементарно разделно събиране на отпадъците с три единични кофи с самостоятелен вътрешен похлупак и обща съдържимост от 45 L (3 x 15 L). Като допълнение може да се инсталира електронната системата SERVO-DRIVE UNO - „ свободни ръце “
Това са единствено част от екстрите, които можете да добавите в новата си кухня, без да доплащате за тях. Подаръкът на „ Диалог “ за Коледа е мотив да сбъднете фантазията си за красива и функционална кухня до края на годината.

В шоурума на Каза Декор в мол Плаза, ще Ви окажат цялостно подпомагане.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР