Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина констатираха,

...
Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина констатираха,
Коментари Харесай

Защо Преслава не отиде на погребението на Малката Бирма

Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина установяваха, че нито Преслава, нито Алисия, които му бяха гаджета през годините, не са изказали обществено съболезнованията си

Полкзвездата Преслава не е участвала на погребението на огромната си обич Георги Станоев – Бирмата не заради безчовечност, а поради възбрана, наложена от мъжа й Павел Витанов. Малката Бирма умря изненадващо преди седмица след тежко и дълготрайно боледуване единствено на 32-годишна възраст, написа Уикенд.

Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина установяваха, че нито Преслава, нито Алисия, които му бяха гаджета през годините, не са изказали обществено съболезнованията си. И до момента в който връзката на Малката Бирма с Алисия бе мимолетна, то мнозина негови другари са гневни от мълчанието на Преслава, защото тяхната любовна история бе бурна и изпълнена със пристрастеност и кавги. Неведнъж едрогърдата добричлийка е признавала, че Георги е огромната обич в живота й.

Близки другари на заровения предходната сряда в Софийски гробища Георги Станоев разкриха, че Преслава въпреки всичко се е обадила на майката на Малката Бирма – Лидия, с цел да изрази съболезнованията си. Преслава обаче признала, че няма по какъв начин да участва на погребението, защото щяла да си има големи проблеми с мъжа си Павел.

„ Той ме ревнува от всички мъже в живота ми, само че най-вече от Жоро...Изрично ми забрани да участвам на погребението му “, обяснила Преслава на унищожената от тъга Лидия Станоева. Преслава се залюби с врачанския горист предприемач Павел Витанов през 2017 година, откакто изкара повече от 3 година като гадже на Малката Бирма. Докато траеше връзката им, двамата постоянно се събираха и разделяха с бурни панаири.

Откакто е омъжена за Павел и му роди дете, Преслава съвсем не излиза сама от вкъщи си, даже и за кафе с приятелки. Във фолк средите от много време се мълви, че Павел лудо ревнува Преслава и че даже е конфигурирал особено приложение в мобилния й телефон, с цел да чете и той всичките известия, които тя получава.

Павел съпровожда фолкзвездата и на участията й, като при започване на връзката им постоянно пребиваше нейни почитатели по нощните заведения от ревнивост. И до ден сегашен Павел на Преслава върви въоръжен с револвер и с нож на нейните живи участия по нощните заведения.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР