Още при старта на предаването Денсинг Старс“, зрителите на bTV

...
Още при старта на предаването Денсинг Старс“, зрителите на bTV
Коментари Харесай

Алекс Раева пак надебеля

Още при старта на предаването „ Денсинг Старс “, феновете на bTV видяха, че водещата Алекс Раева, се е ошишкала. Ексвокалистката на Слави Трифонов е добавила към 15 кг. към тогавашната си вталена фигура и това лъсна още в първия епизод на танцувалното шоу.

 

Роклята не можа да прикрие наедрелите й ханш и стомах, нито пък ръцете на екранната половинка на Краси Радков. Оказва се, че хубавицата за следващ път е изгубила нелеката борба с килограмите, също като Лора Крумова.

 

Първоначално певицата бе слаба, след което внезапно изпълня, след това отново се стопи след физическия и психическия тормоз, който й оказваше някогашната й възлюбена Камен Атов. След като се раздели с него, тя се залюби с предприемача Любомир Плаханов, от който забременя. По време на бременността наддаде много, само че по-късно съумя да ги стопи.

 

Очевидно обаче стресът напоследък се е отразил пагубно на физиката й. Бившата половинка на Слави неведнъж е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането на добра форма й е коствало извънредно доста жертви и пот във фитнеса.

„ От 12 години упражнявам всеки божи ден. Ако спра за две седмици пълнея с 5-6 кг. Това е моят дребен пъкъл. Мария Игнатова една гира не е вдигнала от 10 години насам, а има даже мускули “, изплака преди време неволите си Раева.

За да поддържа положителната си форма, Алекс си бе направила фитнес студио вкъщи, само че към този момент не й остава време да го употребява.

 

На всичкото от горната страна не се оправи добре като водеща на „ Денсинг Старс “, защото химията сред нея и Краси Радков нещо не се получи. Зрителите пък останаха озадачени от народняшките реплики, подхвърляни по време на първия ефир. Тъй като риалитито не започва добре, напълно предстоящо рейтингът му е с 10 процентни пункта под конкурентното „ Хелс Китчън “, което вървеше редом по конкурентната Нова тв.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Алекс Раева Краси Радков Денсинг старс Слави Трифонов Лора Крумова Любомир Плаханов Камен Атов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР