Още при обявяването на Мегзит стана ясно, че новият път,

...
Още при обявяването на Мегзит стана ясно, че новият път,
Коментари Харесай

Хари последва примера на Меган

Още при оповестяването на Мегзит стана ясно, че новият път, по който поемат принц Хари и Меган Маркъл, е обвързван както с благотворителни действия, по този начин и с шоубизнеса . Първият ангажимент на херцогинята на Съсекс бе да озвучава документален филм за слонове на Disney. A в този момент и брачният партньор й потегля по нейните стъпки.

Принц Хари ще вземе присъединяване в специфичен епизод на анимацията " Томас и другари " , озаглавен " Кралският мотор ". В нея ще забележим по-младите версии на кралицата и принц Чарлз. А на херцога на Съсекс се пада достойнството да прочете увода на серията.

Тази задача е по-скоро обвързвана с кралското родословие на Хари, само че е и равномерен преход към други бъдещи появи по малкия екран.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@sussexroual) на Апр 28, 2020 в 10:18 PDT

Ангажиментът има и сантиментална стойност за него, тъй като на първия си образователен ден през 1987 година той носи раница точно с героите от анимацията, които са оживели влакове, написа Vanity Fair.
 Принц Хари, Меган Маркъл и провалените им проекти за рождения ден на Арчи
Провалените проекти на Хари и Меган

Когато обстановката е отвън техния надзор

Очевидно принц Хари няма терзания от камерите и даже му харесва да бъде пред тях. Затова с интерес ще следим идващите му появявания и чакаме и първи взаимен план със брачната половинка му Меган.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР