Още при анонса на Kena: Bridge of Spirits през миналата

...
Още при анонса на Kena: Bridge of Spirits през миналата
Коментари Харесай

Рот ще играят важна роля в Kena: Bridge of Spirits

Още при анонса на Kena: Bridge of Spirits през предходната година, доста хора, които гледаха представянето на премиерните игри за PlayStation 5 се влюбиха в причудливите и симпатични, космати топки от играта – дребни горски духчета с името Рот, Те няма да са обаче просто свежа украса, чиято функционалност е да притегля малчуганите към играта, а ще имат основна роля в нея, като ще оказват помощ доста на основната героиня. Това излиза наяве от изявление на с създателите на Ember Lab Джош и Майк Гриър.

„Разбира се, че да накараме хората да се влюбят в тях беше съставка от тактиката ни. Те се трансфораха в неотделима част от историята, защото оказват помощ на Кена в нейното пътешестване и като цяло показват израстването ѝ като персонаж“, изясняват те.

„Кена може да съчетава коя да е от своите качества с Рот, с цел да побеждава враговете си по неповторими способи. Рот могат да се събират в рой към тях, да основават парещи лъчи и даже да образуват специфични облаци, които да ги обезвреждат. Един екип от Рот спомага за по-разрушителни офанзиви и отключва спомагателни благоприятни условия. Работейки с тях, играчите ще могат да разкриват разнообразни недостатъци на враговете. В допълнение към това, те играят значима роля за лекуването на героинята след борба. Играещите ще би трябвало да търсят салдото при потреблението им, намирайки синхрон сред това да нанесат мощен удар или да се възползват от техните лечебни способности“, прибавят те.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР