Още през септември ПП-ДБ ще внесем отново законопроектите за подобряване

...
Още през септември ПП-ДБ ще внесем отново законопроектите за подобряване
Коментари Харесай

След убийството: Управляващите се заканиха с реформа на службите още наесен

Още през септември ПП-ДБ ще внесем още веднъж законопроектите за възстановяване на работата на българските служби за сигурност и освобождението им от непознати зависимости.
Това разгласи в своя фейсбук профил съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков във връзка убийството на Алексей Петров. В обявата си той дава да се разбере, че съгласно него сега службите не работят дейно. 
" Националната сигурност не може да остане единствено като заглавие на една от тях, а би трябвало да бъде съществена задача и приоритет. Време е за незабавни и дълбоки промени. Ще работим дружно с държавното управление да реализираме същински и бързи резултати ", написа Петков. 
" Абсолютно недопустимо е през 2023 година в България да има показни убийства. Нито е задоволително непознатите служби за сигурност да откриват българи - съветски шпиони в Обединеното Кралство, до момента в който ние научаваме за следващ път от медиите. Нито безучастно да слушаме за следващите ужасяващи летописи за убийства и принуждение. Всичко това приказва за потребността от незабавна промяна в бранш сигурност ", споделя още някогашният министър председател, само че не разяснява всъщност случилото се с Алексей Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР