Още през месец септември тази година ръководителят на Radeon Technologies

...
Още през месец септември тази година ръководителят на Radeon Technologies
Коментари Харесай

Ръководителят на Radeon Technologies Group Раджа Кодури напуска AMD

Още през месец септември тази година ръководителят на Radeon Technologies Group Раджа Кодури (Raja Koduri) разгласи, че има намерение да излезе в нескончаем отпуск и даде обещание да се завърне в края на месец декември. Но това явно няма да стане.
Преди няколко часа компанията AMD публично удостовери информацията за напускането на Кодури на поста началник на графичния отдел на AMD, като неговите отговорности се поемат от генералния шеф на компанията Лиза Су (Lisa Su).

Раджа Кодури има дълга история в ATI/AMD, където съумя да реализира доста. Именно под неговото управление бе основан отделът Radeon Technologies Group. Този факт съществено ще усложни намирането на заслужен заместител, който да следи за постоянното излизане на пакета драйвери Radeon Software и да показва новите графични архитектури. Кодури не за първи път напуща AMD – през 2009 година той се причисли към Apple, а през 2013 година още веднъж се завърна в AMD.

Уеб-порталът WCCFTech разгласява информацията от своите информатори, съгласно която Раджа Кодури е получил предложение да заеме основна позиция в Intel. Това наподобява разумно, изключително на фона на състоялият се напълно неотдавна анонс на мобилните чипове Core H с процесорни ядра на Intel и графични ускорители на AMD.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР