Още през месец април предвидихме задаващата се криза с доставките

...
Още през месец април предвидихме задаващата се криза с доставките
Коментари Харесай

БСП: Имаме последователна позиция за възстановяване на преговорите с „Газпром“

Още през месец април предвидихме задаващата се рецесия с доставките на газ и последствията от нея. Тогава декларирахме ясна позиция, която поредно поддържаме и през днешния ден: би трябвало да се възстановят договарянията с “Газпром ” .

Това подсетиха през днешния ден от " Позитано " 20.

" Трябва да подсигуряваме непоклатимост, сигурност и предвидимост на стопанската система и хората. Ние сме за диверсификация на доставките на природен газ, само че на този стадий те не обезпечават нужните количества и са прекомерно скъпи за българската стопанска система и семействата ", акцентират от левицата.

Те акцентират, че са загрижени за 28 хиляди български компании, които употребяват газ . " Както и за 250 хик. служащи в тях, които могат да изгубят работа и за топлофикациите, които би трябвало да обезпечат топлота за фамилиите през зимата ", споделят още от Българска социалистическа партия.

Водени от българския интерес считаме, че би трябвало да се търсят всички благоприятни условия, в това число доставки от “Газпром ”, по този начин както направиха редица европейски страни ", приключва позицията, изпратена до медиите от " Позитано " 20.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР