Още през лятото на 2019 г. научихме, че Нина Добрев

...
Още през лятото на 2019 г. научихме, че Нина Добрев
Коментари Харесай

Когато невинната лъжа на Нина Добрев я вкара в неприятности

Още през лятото на 2019 година научихме, че Нина Добрев е взела основната роля във кино лентата Sick Girl. Тогава бе ясно, че фотосите са почнали и българката ще бъде също по този начин измежду продуцентите.
 Нина Добрев, Sick Girl и новият филм на актрисата
Новото предизвикателство пред Нина Добрев

Sick Girl ще бъде идващият филм на актрисата

Но за четири години нищо не се чуваше към кино лентата и бяхме решили, че ще бъде от тези, които по този начин и не виждат бял свят. Е, за благополучие сме бъркали, защото Sick Girl се задава, а за това разбираме от първия пуснат филмов откъс.

Комедията ще ни срещне с Рен Пепър (), която тъжи извънредно доста по приятелките си от гимназията, тъй като са били доста близки. С годините обаче групичката се събира все по-рядко, тъй като всяка една от тях има своите нови провокации.

В момент на обезсърчение Пепър взема решение да излъже, че е болна от рак, с цел да разсъни съжалението на приятелките си и по този начин те да прекарват повече време с нея. Мислейки я за дребна неистина, историята с рака се трансформира в нещо, което тя към този момент не може да управлява.

И в действителност тъкмо тази неистина може да ѝ коства другарството с девойките. Звучи някак тъжно, само че филмовият откъс ни дава да разберем, че в действителност ще е много занимателно и изпълнено с нелепи случки. Премиерата на Sick Girl в Съединени американски щати е планувана за 20 октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР