Още през април смартфонът Xiaomi 13 Ultra беше представен в

...
Още през април смартфонът Xiaomi 13 Ultra беше представен в
Коментари Харесай

Цената на Xiaomi 13 Ultra може да бъде много по-ниска от очакваното в Европа

Още през април смарт телефонът Xiaomi 13 Ultra беше показан в Китай. Това е премиум предложение от китайския колос за смарт телефони със специфична камера.

Миналата седмица се появи отчет, съгласно който европейските консуматори могат да чакат скорошното стартиране на устройството на цена от €1499. Въпреки това, някои разгласи на търговци на дребно допускат друго.

Според холандския търговец на дребно Belsimpel, Xiaomi 13 Ultra се чака да бъде пуснат в Европа на цена, по-ниска от предстоящата.

Belsimpel разкри посредством екранни фотоси, че ще продава модела с 12 GB RAM и 512 GB памет на Xiaomi 13 Ultra на цена от €1299. По сходен метод немският търговец на дребно Gomibo също разгласи устройството за 1277 евро.

Тези търговци оферират извънредно европейски модели на смарт телефони Xiaomi – това демонстрира, че тези цени евентуално ще бъдат формалните дебютни цени за Xiaomi 13 Ultra в Европа през идващите дни. Марката към момента не е оповестила датата, на която ще пусне устройството на европейските пазари.

Спецификации на Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra е впечатляващ водещ смарт телефон, който предлага удивително потребителско преживяване. Неговият замайващ 6,73-инчов QHD+ AMOLED екран може да се похвали със 120Hz периодичност на освежаване, разграничителна дарба 1440 пиксела и пикова бляскавост от 2600 нита.

Телефонът е оборудван с Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, комбиниран с 16 GB LPDDR5 RAM и 1 TB UFS 4.0 памет за предпазване.

Xiaomi 13 Ultra се отличава с модула на камерата си, като той включва обектив Leica Vario-Summicron с 1-инчов 50MP Sony IMX989 главен датчик. Той предлага променлива бленда, варираща от f/1.9 до f/4.0. Модулът още включва 50MP Sony IMX858 f/1.8 ултраширок датчик със 122-градусово зрително поле, както и чифт 50MP Sony IMX858 телефото обективи. За селфита и видео диалози има 32MP предна камера.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР