Още през агуст Агенцията за защита на околната среда в

...
Още през агуст Агенцията за защита на околната среда в
Коментари Харесай

В САЩ потвърдиха пробега на Tesla Model 3 от 500 км с едно зареждане



Още през агуст Агенцията за отбрана на околната среда в Съединени американски щати допусна, че скъпата версия на Tesla Model 3, която коства 44 000 $, може да реализира пробег от 500 км с едно зареждане. Днес, организацията публично удостовери тази нечиста сделка - най-високата трансформация на Model 3 има обсег от 310 благи, до момента в който по-евтиния модел, който върви за 35 000 $, може да се похвали едвам с 220 благи или 350 км.

Тази вест прави Tesla Model 3 един от най-ефективните електрически автомобили на пазара. За страдание, проблемите на компанията с незадоволителни количества от този автомобил не престават. През последното фискално тримесечие Tesla са доставили едвам 555 коли Model 3. Мъск и компания се надяват да скалират производството при започване на 2018-а и да предложат по 5000 автомобила седмично. Ако съумеят да обезпечат задоволително бройки, Model 3 може да се трансформира в първия наличен и удобен електрически автомобил, който да павира пътя за останалите огромни автомобилни производители, който към този момент се яхат на вълната на електричеството.

По-рано през месеца Tesla показа и камионите си Semi, които би трябвало да конкурират дизеловите си прадеди, както с пробег, по този начин и със скорост и опция за нанагорнище на огромни наклони с непрекъсната скорост. На същото събитие Илон Мъск сподели и новия Tesla Roadster, който провокира възторг с невероятните си спецификации - ускоряване от 0 до 100 км/ч за 1,9 секунди и пробег от 1000 км се едно зареждане.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР