Още през 2022 г. Ким Кардашиян беше принудена да публикува

...
Още през 2022 г. Ким Кардашиян беше принудена да публикува
Коментари Харесай

Ким Кардашиян претърпя ужасяваща модна грешка, докато парадира с извивки на шоуто на Balenciaga

Още през 2022 година Ким Кардашиян беше принудена да разгласява изказване, в което се твърди, че преоценява работните си връзки с стилната фешън марка Balenciaga.

Но бързо напред две години и наподобява, че риалити звездата е решила да възобнови връзката си с лейбъла - само че притегли вниманието на последната витрина на марката по всички неправилни аргументи.

43-годишната майка на четири деца театралничи за фотоси на шоуто на седмицата на модата на испанския лейбъл този уикенд в прилепнала дантелена рокля без тил, само че акцентира известните й извивки. Въпреки това Ким наподобява е не запомнила да махне големия етикет с цена, който се люлееше свободно зад нея, до момента в който тя се отдръпваше, с цел да театралничи за фотоси.

Изглеждайки уверена с косата си, прибрана на висока конска опашка, втората по-голяма щерка на Крис Дженър, наподобява не е знаела за злополуката. Нейната връзка с спорната марка идва, откакто стилният лейбъл провокира голям възторг през 2022 година след рекламна акция, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР