Още през 2020 година от Opel обявиха, че планират да

...
Още през 2020 година от Opel обявиха, че планират да
Коментари Харесай

Opel показа новата Manta

Още през 2020 година от Opel оповестиха, че възнамеряват да възродят паметния модел Manta, а не щеш ли през днешния ден от компанията демонстрираха малко видео в което се вижда " старият-нов " модел. Всъщност новата Manta е с еднакъв дизайн, като този на оригинала, само че комбиниран с някои съвременни технологии.

Manta GSe ElektroMode отдава респект на истинското купе от 70-та година и електрическата Manta Elektro, показана през 1971-а и сложила няколко международни върха.

Както можем да забележим от клипа, новата Manta има лека смяна в предницата, като там се обитава новият дизайн на марката, който към този момент видяхме при Mokka и Crossland. Фаровете са напълно LED, а дневните светлини са присъщи за Opel.

„ Дизайнът от преди 50 години се вписва идеално с дизайна и философията на Opel в днешни дни. Manta GSe ElektroMOD слага ясно и мощно начало на ново бъдеще: електрическо, без нездравословни излъчвания – изпълнено с страсти. “, по този начин от немската компания обобщават представянето на новата Manta GSe.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР