Още през 2019 г. се разбра, че Деймиън Шазел се

...
Още през 2019 г. се разбра, че Деймиън Шазел се
Коментари Харесай

Тя ли е новата? Известна актриса опасно близо до Брад Пит

Още през 2019 година се разбра, че Деймиън Шазел се е заел с режисирането на филм, наименуван " Вавилон ". И още тогава упованията бяха огромни, тъй като Брад Пит и Ема Стоун трябваше да влязат в основните функции.

Но година по-късно стана ясно, че мястото на Стоун ще бъде заето от друга красива звезда - Марго Роби. И не щеш ли цели три години след първичното съобщение на кино лентата, най-сетне бе пуснат и първи филмов откъс. 

Той не коментира кой знае какъв брой доста за сюжета, само че пък ни потапя в шарената атмосфера на  " Вавилон ". От синопсиса се схваща, че действието се развива в края на 20-те и началото на 30-те години на предишния век в Лос Анджелис.



Точно тогава Холивуд прави един огромен преход - от нямото кино към това със тон. " Вавилон " ще покаже възходът и падението на артисти, продуценти, студийни шефове и какви ли не още представители на киноиндустрията. Всички те минават през един плевел и абсурден интервал, който е прочут като ерата на безгранично разсипничество, крах и безнравственост.

Тримата съществени герои са Джак Конард (Брат Пит) - артист, който се намира на върха на славата си, Нели ЛаРой (Марго Роби), която е подготвена на всичко, с цел да бъде звезда и да се забавлява непрекъснато, и Мани Торес (Диего Калва). За него е значимо да знаем, че приема киното за най-важното нещо в живота си.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР