Още през 2018 г. социалистите от БСП - Слатина лансираха

...
Още през 2018 г. социалистите от БСП - Слатина лансираха
Коментари Харесай

БСП – София: Трябва да се върне името „Юрий Гагарин“ на 138-о училище

Още през 2018 година социалистите от Българска социалистическа партия - Слатина лансираха концепцията да се възвърне остарялото име на 138-о учебно заведение – „ Юрий Гагарин “. Тогава бе основан и Инициативен комитет, в който се включиха културни, читалищни дейци и общественици от региона. Беше проведена подписка, в която се включиха стотици жители в поддръжка на самодейността.

Общинските съветници от Българска социалистическа партия – София приветстват концепцията на кмета на регион „ Слатина “ за възобновяване на името на учебното заведение и ще поддържат предлагането в Столичния общински съвет.

„ Българска социалистическа партия упорства името на учебното заведение да бъде възобновено, тъй като историята му е обвързвана с Юрий Гагарин, който два път го е посещавал. Той е един от най-достойните хора в актуалната история. Всички, без значение от политическите си пристрастия, изискуем респект към подвига на първия космонавт в историята на човечеството и почитание към личността на Гагарин “, съобщи общинският консултант Иван Пешев, който е и ръководител на Българска социалистическа партия - Слатина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР