Още през 2016 година се говореше под сурдинка, че Румен

...
Още през 2016 година се говореше под сурдинка, че Румен
Коментари Харесай

КАТО ДВЕ КАПКИ: Румен Радев съвсем замяза на Бай Тошо!

Още през 2016 година се говореше под сурдинка, че Румен Радев е съвсем на външен тип като Тодор Живков. С времето приликата сред двамата „ първи “ от ден на ден се набива на очи – въздълъг нос, плешивото теме, леко присвитите очички, трапчинката на брадичката, та дори и жестовете.

Радев е по-висок и строен от правешкия сатрап, само че тук разликата в поколенията си споделя думата. Някои даже се майтапят да не би Бай Тошо мда е минавал през село Славяново с ловната си дружинка през 60-те години на предишния век и да е ръсил от своето ДНК.

Разбира се, приликата не е единствено образна. Живков беше пръв другар на Съюз на съветските социалистически републики и най-верен прислужник на Москва, само че това не му попречи да посети Съединени американски щати, с цел да взе участие в работата на сесията на Организация на обединените нации през 1960 година Посещава фабрики за обработка на храни, цъка пред напредъка на американската промишленост, впечатлен е от големите хотели и Атлантик Сити.



Радев се къпе в националната обич

Точно както Румен за вътрешна консумация повтаря кремълски опорки, само че мине ли границата, е пръв евроатлантик и благонадежден стожер на НАТО.

Живков и Радев си наподобяват и по фамилното състояние. И двамата имат наследник и щерка. И до момента в който щерките са болно амбициозни като Людмила и Даринка, момчетата се забъркват в скандал след скандал като Владко и Иван.



Точно като своя предходник бай Тошо
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР