Още през 2016 година Пол Погба е бил много близо

...
Още през 2016 година Пол Погба е бил много близо
Коментари Харесай

През 2016-а Погба избрал Ман Юнайтед пред Реал М заради социалните мрежи

Още през 2016 година Пол Погба е бил доста покрай трансфер в Реал Мадрид, само че тогава той предпочел да премине от Ювентус в Манчестър Юнайтед. Причината за това негово решение били данни от обществените мрежи, твърди известният британски публицист Анди Митън, който е и основен редактор на списанието United We Stand, отдадено на " алените дяволи ".

" Ще ви кажа какво стана тогава. Барселона се интересуваха, само че се отхвърлиха поради огромната му цена. Пол искаше да отиде в Реал Мадрид. Той се срещна с клуба и беше на път да премине на " Сантиаго Бернабеу ". Но Юнайтед се намесиха и го увериха, че отиде ли в Реал, там той ще бъде четвърти или пети по значимост, тъй като те са най-хубавият тим в света. Казаха му, че пристигна ли на " Олд Трафорд ", той ще бъде водещият футболист. За да поддържат думите си, те му демонстрираха броя взаимоотношения в обществените мрежи във връзка с слуховете за негов трансфер в двата клуба. Показателите на Юнайтед отвяха тези на Мадрид. Това убеди Пол.

 Легенда на Ливърпул с скъп съвет към Погба
Той беше завързан към клуба, познаваше хора, които още бяха там. Сър Алекс Фъргюсън, с който връзките му не завършиха добре, към този момент си беше тръгнал, тъй че Погба реализира прехвърлянето. Изглежда, че в Юнайтед могат да заплащат добре. Но в този момент си мисля, че питате ли го: " Искаш ли на следващия ден да се присъединиш към Реал? ", той ще каже " да " ", съобщи Митън пред подкаста United Athletic.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР