Още през 2002 г. това чудодейно лекарство беше публикувано в

...
Още през 2002 г. това чудодейно лекарство беше публикувано в
Коментари Харесай

Заради новите лекарства забравихме за физиологичния разтвор, който върши чудеса за много болести и се справя далеч по-добре!

Още през 2002 година това чудодейно лекарство беше оповестено в HLS. Но по някаква причина рецептата бързо беше забравена, с цел да не губят облагите си фармацевтичните компании. Все отново имате шанс, резервирах го и бързам да го споделя с вас!

Тази история беше открита в остарял вестник. Става въпрос за невероятните лечебни свойства на солта, употребена по време на Втората международна война за лекуване на ранени бойци.

По време на Великата отечествена война работих като старша операционна сестра в полеви лечебни заведения с хирург I.I. Щеглов. За разлика от други лекари, той сполучливо употребява хипертоничен физиологичен разтвор при лекуването на ранени.

Върху необятната повърхнина на нечистата рана той нанесе обилно навлажнена с физиологичен разтвор огромна салфетка. След 3-4 дни раната стана чиста, розова, температурата, в случай че беше висока, падна съвсем до естествени стойности, след което се наложи гипс. След още 3-4 дни ранените бяха изпратени в тила. Хипертоничният разтвор действаше идеално – съвсем нямахме смъртност.

Около 10 години след войната използвах метода на Шчеглов за лекуване на личните си зъби, както и кариес, комплициран от гранулом. Късметът пристигна след две седмици. След това започнах да уча резултата на физиологичния разтвор върху болести като холецистит, нефрит, продължителен апендицит, ревматична болест на сърцето, възпалителни процеси в белите дробове, ставен ревматизъм, остеомиелит, циреи след инжектиране и други

По принцип това бяха единични случаи, само че всякога много бързо получавах позитивни резултати. По-късно работих в поликлиника и можех да опиша за редица много сложни случаи, когато превръзката с физиологичен разтвор се оказа по-ефективна от всички други медикаменти. Успяхме да излекуваме хематоми, бурсит, продължителен апендицит. Факт е, че физиологичният разтвор има абсорбиращи свойства и изтегля течност от тъканта с патогенна флора. Веднъж по време на командировка в района се отбих в един апартамент. Децата на домакинята бяха заболели от магарешка кашлица. Кашляха непрекъснато и мъчително. Слагам солени превръзки на гърба им през нощта. След час и половина кашлицата спря и се появи чак сутринта. След четири превръзки заболяването изчезна безследно.

Във въпросната клиника хирургът ми предложи да опитам физиологичен разтвор за лекуване на тумори. Първият подобен пациент е жена с ракова бенка на лицето. Тя обърна внимание на тази бенка преди шест месеца. През това време бенката стана лилава, усили размера си, от нея се отдели сиво-кафява течност. Започнах да й върша солени стикери. След първата лепенка туморът побледня и понижа.

След второто тя пребледня още повече и като че ли се сви. Разсейките са спрени. И след четвъртия стикер бенката закупи истинския си тип. С петия стикер лекуването завърши без интервенция.

Тогава имаше младо момиче с аденом на гърдата. Предстоеше й интервенция. Посъветвах пациентката да направи физиологични превръзки на гърдите си няколко седмици преди интервенцията. Предполагам, че нямате потребност от интервенция.

Шест месеца по-късно тя получи аденом и на втората си гърда. Отново се излекува с хипертонични превръзки без интервенция. Срещнах я девет години след лекуването. Чувстваше се добре и даже не помнеше заболяването си.

Можех да продължа историите за чудодейни изцеления с хипертонични превръзки. Бих могла да ви опиша за един преподавател в един в Курск, който след девет солни подложки се отърва от аденом на простатата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР