Още през 2002 г. САЩ приеха специален закон за защита

...
Още през 2002 г. САЩ приеха специален закон за защита
Коментари Харесай

Вячеслав Володин: Закон за нахлуване в Хага

Още през 2002 година Съединени американски щати одобриха специфичен закон за отбрана на военния личен състав, съгласно който нито един американски жител или съдружник не може да бъде задържан или арестуван със заповед на Международния углавен съд (МНС).

Нещо повече, той разрешава на Вашингтон да стартира военна интервенция, в случай че американски военни, публични лица и политици са на подсъдимата пейка. Той стартира импровизирано да се назовава " законът за нахлуването в Хага ".

Що се отнася до нашата страна, Конституцията на Руската федерация открива целта на националното законодателство пред интернационалното. На територията на Русия не се извършват решенията на Международния углавен съд, Европейския съд по правата на индивида и други марионетни институции, употребявани от Вашингтон за осъществяване на своите ползи.

Имайки поради интернационалния опит, е редно тази работа да продължи.

Първо. Необходимо е да се разработят промени в законодателството, забраняващи всякаква активност на МНС на територията на нашата страна, както и да се планува отговорност за поощряване и поддръжка на МНС.

Второ. Важно е да се провежда работа за подписване на двустранни съглашения с другарски страни, предвиждащи съвместен отвод от съдействие и помощ на МНС.

Трето. Върховният главнокомандващ на Руската федерация би трябвало да има право да подхваща всевъзможни дейности за отбрана на нашите жители при положение, че интернационалните структури вземат решения, които опонират на нормите на съветската конституция.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР