Още преди седмица за гражданска защита. Това заяви в bTV

...
Още преди седмица за гражданска защита. Това заяви в bTV
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров: Засега нямаме нужда, поискахме помощ от Европа като застраховка

Още преди седмица за гражданска отбрана. Това съобщи в bTV Новините здравният министър и разгласи, че през днешния ден от Брюксел са одобрили настояването.

По думите му информация по проблема не е прикривана и той няколко пъти пред медиите е оповестил, че ще го направи. „ Стана от мухата слон. Това е грижата на положителния собственик, приемете го като застраховка. Ние нямаме непосредствена потребност от помощ, само че като цяло обстановката е тежка и рецесията не е отминала. Съществуват опасности да се утежни обстановката и да имаме потребност от спомагателна инсталация. Затова взехме решение да отворим тази процедура, да е подготвена и да я употребяваме при потребност “, изясни здравният министър. 
 Синдикат: Кацаров се наложи диктаторски над учителите за КОВИД тестванията (ВИДЕО) Синдикат: Кацаров се наложи диктаторски над учителите за КОВИД тестванията (ВИДЕО)
Продължава разпределянето на тестванията към районните ръководства на образованието в страната. Тестовете, избрани за София, бяха до...

Стойчо Кацаров изясни, че има задоволително О2 и не се постанова ограничение на износа. „ Един от проблемите на снабдяването с О2 е, че главният разход за производството е електрическа енергия. Знаете, че цената се увеличи неведнъж и това води до проблеми в производството и доставката. Започва погашение на дотация на всички предприятия, наранени от цената на тока, включително и произвеждащите О2 “, добави той.

По думите му все още не се планува въвеждане на народен локдаун, макар че има висок брой приети в болница пациенти с коронавирусна зараза. Причината - зеленият документ дава опция да се ограничи разпространяването.

Според Кацаров сега има задоволително разкрити Коронавирус кревати и здравната система се оправя със обстановката. " В нашата страна има разкрити кревати за интензивно лекуване близо 50 хиляди. От тях половината не са заети. От тези 25 хиляди близо 10-12 хиляди са за лекуване от коронавирус. Това са кревати, които имат обезпечено всичко належащо за лекуване, както и личен състав. От тях са заети малко над 8 хиляди кревати. Имаме 1000 реанимационни кревати за тежки случаи, от тях са заети близо 800. И в двата случая сме покрай горната граница. Затова споделям, че рискът и заплахата не са отминали ", безапелационен бе той.

Относно стряскащия клип на изискванията в Коронавирус отделението на видинската болница, министърът разяснява, че той е инсталиран. „ Видеото е инсталирано, личният състав е отстранил създателя на клипа, само че тези фрагменти не са показани. Получих информация, че този маскарад е проведен от човек, който е претендент за народен представител във Видин “, сподели Кацаров.
 Стойчо Кацаров е уверен, че наложените от него ограничения против ковид работят Стойчо Кацаров е уверен, че наложените от него ограничения против ковид работят
Мерките, които приложихме с условието за зелен документ за преболедуване, тестване и имунизация, работят. Хората в страната не зара...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР