Още преди почти три години разбрахме, че Netflix са готови

...
Още преди почти три години разбрахме, че Netflix са готови
Коментари Харесай

Гал Гадот влиза в екшъна

Още преди съвсем три години разбрахме, че Netflix са подготвени да платят в действителност доста пари на Гал Гадот, с цел да взе участие в идващия им високобюджетен екшън Heart of Stone.

След толкоз доста време най-сетне можем да сме сигурни по кое време ще забележим кино лентата. Това излиза наяве от филмовия откъс, който бе пуснат на събитието на Netflix - Tudum, което се организира в Бразилия.

Трейлърът самичък по себе си е много замайващ, като не ни дава доста ясни връзки и насоки към протичащото се, само че пък загатва какво тъкмо ще гледаме.

Рейчъл Харт (Гадот) е сътрудник на тайната организация Чартър, която има за цел да пази мира по света. За задачата обаче те употребяват нова мощна технология, наречена Сърцето. Чрез нея могат да се срутен цели пазари в границите на минути, както и да бъде свален аероплан - без да се стреля по него.

Оказва се, че само Харт е стои на пътя на неприятните, които съумяват да се домогнат до технологията. Определено ни чака доста екшън и заплетени моменти. В Heart of Stone с изключение на Гал Гадот, ще забележим и Джейми Дорнан и Алиа Бат.

Heart of Stone е в Netflix от 11 август
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР