Още преди няколко месеца стана ясно, че актьорът Даниел Ангелов,

...
Още преди няколко месеца стана ясно, че актьорът Даниел Ангелов,
Коментари Харесай

Даниел Ангелов се разведе, за да вземе 15-години по-млада булка

Още преди няколко месеца стана ясно, че артистът Даниел Ангелов, който феновете на Нова тв гледат в ролята на Черкезов в хитовия сериал „ Братя “, се е развел.

Оказва се обаче, че се е хванал с жена, която е много по-млада от него. 
Запознати издават, че двамата даже вдигнали женитба в последния ден от месец септември. Очевидно това е техният метод да изкрещят на целия свят, че желанията и възприятията им в действителност са съществени.

Актьорът е от тези, които не обичат да излагат на показ персоналния си живот. 
Факт е обаче, че тази женитба е втора подред за него. За никого не е загадка, че се разведе със брачната половинка си Мариана още преди две години, само че новината видя бял свят неотдавна. 
Двамата с някогашната му брачна половинка имат две деца – Симеон и Дара. 

Новата годеница на Ангелов се споделя Петя и е с цели 15 години по-млада от него. Тя е навършила 29 години през януари, а артистът е на 44 години.
За новата годеница на Ангелов се знае, че е приключила Медицинския лицей в Пловдив и за прочут интервал от време е била чиновник в оптика. След това се е насочила към разкрасителния бизнес. 

Пловдивчанката има документ от една от огромните международни академии, учащи експерти в региона. Очевидно тя персонално е тествала немалка част от процедурите.
Източник: Уикенд
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР