Още преди няколко дни Емилия отлетя в Испания за лятна

...
Още преди няколко дни Емилия отлетя в Испания за лятна
Коментари Харесай

Емилия спи за 1500 лева на нощ в хай хотел в Испания

Още преди няколко дни Емилия отлетя в Испания за лятна отмора, надалеч от неприятното време и пагубните наводнения на Балканите.

Певицата и фамилията й са отседнали в петзвезден комплекс в Андалусия, който се слави като най-елитния в тази част на страната. Разположен е на тъкмо до брега на морето, само че предлага плуване и в няколко басейна със спиращи дъха гледки, заобиколени от палми. Проверка на Lupa.bg откри, че единствено една нощувка в комплекса коства 750 евро, или към 1500 лв..

" Беше едно умерено, прелестно и слънчево лято. Имах доста пътувания и срещи с вас. Плаж,море, усмивки️. От през днешния ден стартира и моята отмора, мисля-заслужена. Целувки на всички и до скоро ", сбогува се певицата преди дни.

Фолкаджийката се любува на слънцето и даже реши да се покаже по бански, само че единствено в горната част на тялото. Битката й с килограмите дълго време бе измежду най-коментираните тематики, тъй като Емилия не съумя да отслабне след раждането на третото си дете, отбелязва Хотнюз. Тя обаче не дава тип на обезпокоена и даже хапва сладости от масите на ултра ол инклузива, който хотелът предлага. Изпълнителката обаче обикаля и измежду хубостите на Малага и демонстрира уютните заведения и красивите улички на испанското крайбрежие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР