Още преди изчезването на младата жена от Варна, която беше

...
Още преди изчезването на младата жена от Варна, която беше
Коментари Харесай

Убийството във Варна: Имало ограничителна заповед, жертвата не я спазвала

Още преди изгубването на младата жена от Варна, която беше открита мъртва, е имало сигнали за домашно принуждение от страна на приятеля й. Била е направена ограничаваща заповед по отношение на него, която самата жертва не е спазвала и се е прибирала при него, разкриха от полицията в града.

Резултатите от аутопсията демонстрират, че дамата е пребита до гибел с тъп предмет. Арестуваният мъж е с повдигнато обвиняване, следва прокуратурата да внесе искане за непрекъснато задържане под стража.

Има данни, че той е наркозависим.

Moreto.net напомня, че през вчерашния ден бе открит мъртвец на млада жена край Варна. Тя е била оповестена за търсене при започване на месеца. Тялото е открито през днешния ден. Задържан бе приятелят на жертвата.

От полицията потвърдиха, че при осъществено претършуване, по отношение на търсене на оповестена за безследно изчезнала 31-годишна варненка, е намерено тялото на същата. То е било открито във вилен парцел край гр. Варна, населяван от 39-годишен мъж, с който жертвата е поддържала интимни връзки. Събрани са доказателства за съпричастността на варненеца към осъщественото закононарушение. Същият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

На 7 януари т.г. е подадено заявление от майката на младата жена, че щерка ѝ е в неопределеност от 1 януари 2023 година. Провеждани са голям брой оперативно- издирвателни мероприятия за определяне местонахождението ѝ и са събрани задоволително данни, че изчезналата е станала жертва на закононарушение. Образувано е досъдебно произвеждане и е осъществено претършуване в парцела, населяван от причинителя. В същият чиновниците на реда са разкрили жертвата в добре замаскирана остаряла, септична яма, имитираща горичка.

Окръжна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност 39-годишен мъж по отношение на осъществено тежко престъпно Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР