Още преди изчезването на младата жена от Варна, която беше

...
Още преди изчезването на младата жена от Варна, която беше
Коментари Харесай

Полицията разкри още детайли за убийството на младата жена от Варна

Още преди изгубването на младата жена от Варна , която беше открита мъртва, е имало сигнали за домашно принуждение от страна на приятеля й. Била е направена ограничаваща заповед по отношение на него, която самата жертва не е спазвала и се е прибирала при него, разкриха от полицията в града, заяви.

Побой е повода за гибелта на 31-годишната жена от Варна , чието тяло беше намерено през вчерашния ден. Това бе главната версия на проверяващите, която в събота бе доказана след резултатите от аутопсията, оповестява.
 ликвидиране млада жена Варна полиция Булфото
Тялото на жертвата е намерено в къща в местността Евксиноград. От полицията прецизират, че са събрани доказателства за съпричастността на заподозрения към осъщественото закононарушение.

Жертвата е била пребита до гибел с тъп предмет , открити са голям брой контузии в региона на гръдния панер, които са предизвикали увреждане на белите дробове. Двамата не са живели дружно за непрекъснато, свадите са били чести, последвани от раздели и събирания. 

Докато намерят тялото на младата жена, прикрито в ямата, е претърсен огромен периметър гористи местности, шахти, изоставени постройки, разпитани са десетки близки на двамата. В последна сметка само находчивостта на полицейските чиновници разплита загадката.

Валентина не за първи път напуща общия им дом , липсвала е с дни, била е в разнообразни компании с разнообразни хора.

По време на следствието, характеристичните данни на изчезналата сочат за висок риск тя да стане жертва на закононарушение поради своето държание, добави картината комисар Веселин Вълчанов, шеф отдел “Криминална полиция ”.

За обвинявания има данни, че е наркозависим , сподели шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна старши комисар Атанас Михов. В хода на издирването са били посетени наркодилъри, някои от които са били арестувани.
 ликвидиране млада жена Варна полиция Булфото
Иво не е признал виновността си, не е съдействал на служителите на реда, които претърсили огромния двор метър по метър. Има подозрения, че жертвата също е приемала упойващи субстанции. 

 39-годишен другар на жертвата към този момент е с повдигнато обвиняване. Предстои в неделя прокуратурата да внесе искане за непрекъснатото му задържане под стража.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР