Още преди изборите казвах, че единственото добро е експертно, широко

...
Още преди изборите казвах, че единственото добро е експертно, широко
Коментари Харесай

Борисов: Николай Денков и Мария Габриел са близо до взимането на решение

Още преди изборите споделях, че единственото положително е експертно, необятно държавно управление, само че в случай че не стане между първите две партии. Мисля, че Денков и Габриел са доста покрай взимането на решение. Но до момента в който не се договорят, нищо не сме се договорили. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Запитан дали от ГЕРБ-СДС към този момент са предложили техни специалисти за предстоящ кабинет, Борисов отговори:  " Политическа партия желаят сами да носят отговорност, в това число и с политически лица. Ние с " Да, България " отговаряме на техните претенции ". Ако има утвърдени специалисти от по-широк набор, тяхно право е да ги одобряват. Много е тежко бремето, предстоят тежки решения. Не е по силите на една партия. Винаги съм го казвал, само че те имат високо самочувствие ". 

Той отхвърли да познава Ивайла Бакалова, която през вчерашния ден беше разпитана в прокуратурата по делото " Барселонагейт ".  " Аз не я познавам тази жена. Никъде по никакъв метод не съм срещал с нея. Оставате ме - от две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Стана съвременно да се приказва по този начин след правосъдната промяна. Как може да знае нещо за мен, откакто не ме познава, най-малко футбол да сме играли ", разяснява водачът на ГЕРБ. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР