Още преди две години разбрахме, че София Вергара ще влезе

...
Още преди две години разбрахме, че София Вергара ще влезе
Коментари Харесай

София Вергара е неузнаваема в тийзъра на Griselda

Още преди две години разбрахме, че София Вергара ще влезе в ролята на Гризелда Бланко - една от главните водачи в кокаиновия свят през 80-те години на предишния век.

Доста време обаче нямаше никакво оживление към плана и не знаехме какво тъкмо се случва с него. Е, към този момент знаем, че се задава, тъй като в края на предходната седмица бе пуснат тийзър.

Той не ни дава кой знае какви насоки за сюжета, само че пък ни дава изясненост за света, в който Griselda ще ни потопи. Дава ни и първи взор към София Вергара като Гризелда Бланко и умерено можем да кажем, че едвам я познахме.

Сериалът е очакван да има единствено шест епизода, които би трябвало да ни покажат по какъв начин Гриселда Бланко се трансформира в водач на един от най-големите и рискови картели в Колумбия. Тя става известна с жестокостта си към враговете и даже си печели прякора Черната вдовица.

Griselda сигурно ще си заслужава гледането, тъй като идва от основателите на " Наркос " и " Наркос: Мексико ". Сериалът ще бъде в Netflix от 25 януари. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР