Още преди две години разбрахме, че Дуа Липа ще направи

...
Още преди две години разбрахме, че Дуа Липа ще направи
Коментари Харесай

Дуа Липа се впусна в света на шпионите

Още преди две години разбрахме, че Дуа Липа ще направи своя дебют в киното във филма Argylle, където присъединяване ще вземат още Хенри Кавил и Брайс Далас Хауърд.

Времето минаваше и не чувахме нищо към режисирания от Матю Вон филм, само че по-рано тази седмица бе пуснат мистериозен тийзър. Той бе последван и от филмов откъс, който ни потапя в атмосферата и дава насоки защо да се подготвим.

Трейлърът ни демонстрира, че в основата на сюжета ще бъде Ели Конуей (Хоуърд) - авторка на доста сполучлив шпионски разказ. По странни стечения на събитията тя схваща, че тайните сътрудници, за които написа в книгите си, в действителност съществуват.

И те я въвличат в техния свят, изпълнен с екшън и рискови инциденти. Защото се оказва, че това, което написа в книгите си, в действителност се случва и в действителния живот. Нещо, което я трансформира в цел за избрани хора, написа lifestyle.bg.

От филмовия откъс на Argylle подразбираме, че ролята на Дуа Липа няма да бъде кой знае какъв брой огромна, като не е несъмнено и дали тази на Кавил няма да се окаже такава. С осезаемо наличие на екран обаче ще бъдат Брайън Кранстън и Сам Рокуел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР