Още преди да заминат за Южна Африка, Хари и Меган

...
Още преди да заминат за Южна Африка, Хари и Меган
Коментари Харесай

Меган и Даяна - приликите не са случайни

Още преди да заминат за Южна Африка, Хари и Меган дадоха поръчка , че отиват на първото си дълго посещаване като семейство с мисъл за активността на принцеса Даяна и с желанието да я продължат.

Вече видяхме херцогът на Съсекс да обикаля тогавашното минно поле, което през днешния ден към този момент не е такова, с помощта на неговата майка. Но по-голямо внимание би трябвало да обърнем на неговата брачна половинка, която е приела много драговолно концепцията да бъде новата Лейди Ди .

С идването си в Южна Африка Меган ни даде и първи мотив да я съпоставяме с Даяна. Тя излезе от самолета със сина си на ръце, a шапката на главата на бебе Арчи е същата, с каквато има фотография и баща му Хари през 1985 година И сигурно това не е инцидентно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от People Magazine (@people) на Сеп 24, 2019 в 3:14 PDT

В Кейптаун видяхме за пръв път и Меган със кърпа на главата. Това се случи по време на публично посещаване в най-старата джамия в столицата на Южна Африка.

И като я видяхме, отново се сетихме за принцеса Даяна. Не за друго, а тъй като преди години самата Лейди Ди постави сходен бял шал на главата си , в символ на почитание към мюсюлманската религия по време на свое посещаване в Египет през 1992 година И до неотдавна единствено Кейт бе следвала нейния образец, само че Меган съумя да й отнеме и тази привилегия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от High_Life_Social (@high.life.social) на Сеп 29, 2019 в 3:38 PDT

Маркъл ни сподели, че точно тя е най-достойна да бъде новата Даяна и със своите речи. Лейди Ди бе фаворитка на всички, точно тъй като бе покрай всички, държеше се с всички като равни и искаше да бъде тяхна майка и сестра.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин ги посрещнаха в Южна Африка
Как посрещнаха Хари и Меган в Африка

Старт на кралското им турне

Именно това съобщи на всеослушание и Меган при прочувствената си тирада в Кейптаун. И сигурно добре плануваното и премислено турне в Южна Африка съумя да даде на херцога и херцогиня на Съсекс летящия старт , от който те по този начин се нуждаеха.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР