Още преди да стартира участието му в Денсинг старс, двойката

...
Още преди да стартира участието му в Денсинг старс, двойката
Коментари Харесай

Папи Ханс недоволства от Занзибар


Още преди да започва присъединяване му в " Денсинг старс ", двойката посети екзотичния остров Занзибар дружно с още няколко техни другари, измежду които и първият ерген -Виктор Стоянов. Вместо сантиментални мигове, успокоение и приятност компанията си прекарва толкоз извънредно, че няма самообладание да се прибере в България.

„ Изобщо не си починахме! - Плавахме непрестанно, часове всеки ден. Нямаше от тези плажове с бял пясък и кристална вода или най-малко ние не ги видяхме. Много е мръсно, като цяло хората са доста мърляви и досадни. Не могат да споделят обикновено “, разочарована е актрисата Сара Драгулева, която е гадже на артиста.
Реклама
Групата наема първокласна лодка, в която прекарват 5 дни. Постоянно обикалят и търсят съвършеното място, само че по този начин и не съумяват да го намерят. Константин Трендафилов, както е същинското име на Папито, се ръсел за храна, която даже не била вкусна. „ Всеки ден си казвахме, че на другия ден ще е по-добре, и всеки ден не беше, досега, в който не трябваше да летим за България “, добавя Сара. На връщане пък поради закъснението от час и половина, с което излетява самолетът им, изпускат междинния полет за София от Истанбул и прекарват 6 ч на непознатото летище.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР