Още преди да стане законна съпруга на принц Хари, Меган

...
Още преди да стане законна съпруга на принц Хари, Меган
Коментари Харесай

Какво направи Меган за пръв път

Още преди да стане законна брачна половинка на принц Хари, Меган Маркъл изтри профилите си в обществените мрежи . Сега обаче двамата с Хари поддържат формалния си профил в Instagram - Sussex Royal, който към този момент има над 9.4 милиона почитатели.

Интернет връзките сигурно не са непознати на херцогинята, само че, става известно, до момента приложението за чат диалози WhatsApp й е било изцяло непознато . Тя обаче към този момент го е конфигурирала на телефона си, а повода за това е основателна.

Преди време разбрахме, че принц Хари си има общ чат със Зара Тиндал, нейният брачен партньор Майк, принцесите Йожени и Беатрис, и други родственици от кралския двор. Именно там херцогът на Съсекс им е съобщил, че е станал татко на дребния Арчи.
 Меган с дамите от Smart Works

Меган с дамите от Smart Works

А в този момент и Маркъл към този момент е включена в групата , която е комфортен и елементарен метод за връзка. С него херцогинята ще поддържа връзка и с дамите от организацията Smart Works, която поддържа с сбирката си облекла, написа People.
 Меган Маркъл, първият й ангажимент след майчинството и фондацията Sussex Royal
Меган разгласи война на Уилям и Кейт

Първият ход на херцогинята

На събитието за представянето й Меган получи покана да се причисли към груповия чат и даде обещание, че ще го направи, изпращайки махащо дребосъче на останалите членове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР